POLIRANJE ŽAROMETOV V DOMŽALAH


Mi pridemo do vas v Domžalah in poskrbimo,
da bodo vaši avtomobilski žarometi
spet prosojni in kristalno jasni!

Poliranja žarometov v Domžalah je učinkovit postopek obnove avtomobilskih žarometov. Naši strokovnjaki se bodo ob dogovorjenem terminu oglasili pri vas, ter kvalitetno in hitro poskrbeli, da bodo luči spet kristalno jasne. Če živite v Domžalah, naročite termin poliranja žarometov pri vas!

poliranje žarometov v ljubljani, prej
Poliranje žarometov v Ljubljani, potem

MI PRIDEMO DO VAS

PREDNOSTI POLIRANJA LUČI V DOMŽALAH

KAKŠNA JE CENA POLIRANJA ŽAROMETOV V DOMŽALAH?

Mi pridemo do vas!
POLIRANJE ŽAROMETOV NA AVTOMOBILU
(z ddv) 70,00€
Cena velja za oba sprednja žarometa

  • KERAMIČNA ZAŠČITA: 36 MESECEV
Mi pridemo do vas!
POLIRANJE ŽAROMETOV NA KOMBIJU, AVTODOMU ALI TOVORNJAKU
(z ddv) 80,00€
Cena velja za oba sprednja žarometa

  • KERAMIČNA ZAŠČITA: 36 MESECEV

PREDNOSTI KERAMIČNE ZAŠČITE

Keramični premazi so znani po svoji dolgotrajni zaščiti. Zaradi svoje trpežnosti in odpornosti na različne vplive se premaz ohrani na žarometih dlje časa v primerjavi z drugimi vrstami premazov. To pomeni, da bodo vaši žarometi zaščiteni in sijoči tudi po več letih uporabe. Uporaba keramičnega premaza na avtomobilskih žarometih je učinkovit način za ohranjanje njihovega sijaja, svetilnosti in zaščite 3 leta od nanosa.

POKLIČITE NAS V DOMŽALAH

NAROČITE TERMIN V DOMŽALAH

REFERENCE

OBNOVA LUČI V DOMŽALAH

Če živite v Domžalah in potrebujete poliranje žarometov, vam priporočamo, da nas pokličite. Poliranje žarometov vam bo omogočilo, da obnovite sijaj in učinkovitost žarometov ter povečate svojo varnost na cesti. Ne zanemarjajte pomena pravilno delujočih žarometov, saj je dobra vidljivost ključna za vašo varnost in varnost drugih udeležencev v prometu. S poliranjem žarometov v Domžalah boste poskrbeli za svojo varnost na cesti in uživali v brezskrbni vožnji.

KAM ŠE PRIDEMO?