POLIRANJE ŽAROMETOV V LJUBLJANI IN DRUGJE


Mi pridemo do vas in poskrbimo,
da bodo vaši avtomobilski žarometi
spet prosojni in kristalno jasni!

Poliranje žarometov v Ljubljani je postopek pri kateremu z brušenjem, poliranjem in končno zaščito poskrbimo, da bodo avtomobilske luči spet prosojne in kristalno čiste. Ponujamo konkurenčne cene in vrhunsko kakovost storitev. Stopite v stik z nami še danes, da se dogovorimo za čimprejšni termin pri vas v Ljubljani.

Kam poleg Ljubljane še pridemo?

MI PRIDEMO DO VAS

KAM POLEG LJUBLJANE ŠE PRIDEMO?

PRIHOD DO VAS JE ŽE VRAČUNAN V CENI STORITVE!
ZA VEČ NAROČIL PRIDEMO KAMORKOLI V SLOVENIJI!

KAKŠNA JE CENA POLIRANJA ŽAROMETOV V LJUBLJANI?

Mi pridemo do vas!
POLIRANJE ŽAROMETOV NA AVTOMOBILU
(akcijska cena) 60,00€
Cena velja za oba sprednja žarometa

  • KERAMIČNA ZAŠČITA: 36 mesecev
Mi pridemo do vas!
POLIRANJE ŽAROMETOV NA KOMBIJU, AVTODOMU ALI TOVORNJAKU
(akcijska cena) 70,00€
Cena velja za oba sprednja žarometa

  • KERAMIČNA ZAŠČITA: 36 mesecev

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost
(Nismo zavezanci za DDV)

REFERENCE

POKLIČITE NAS

NAROČITE TERMIN OBNOVE ŽAROMETOV V LJUBLJANI IN DRUGJE

PREDNOSTI POLIRANJA ŽAROMETOV V LJUBLJANI

HITRE POVEZAVE NA STRANI

PREJ IN POTEM

 

POGOSTA VPRAŠANJA

Ljubljana, Trzin, Domžale, Vrhnika, Brezovica, Škofljica, Lavrica, Ig, Kranj, Grosuplje, Logatec, Kamnik, Mengeš, Medvode, Škofja Loka, Horjul.

V primeru, da naročite obnovo žarometov za minimalno 2 vozil pridemo kamorkoli v Sloveniji.

Pokličite 030 454 750 ali izpolnite obrazec za naročilo termina obnove žarometov.

Cel postopek obnove obeh žarometov (brušenje, poliranje, zaščita) traja maksimalno do 2 uri.

Uporabljamo vrhunski keramični premaz proizvajalca GYEON, ki nudi zaščito 36 mesecev in več.

Ne. Pri obnovi žarometov uporabljamo izključno baterijsko polirno orodje.

Da. Ob predhodnem dogovoru in nujnih primerih (tehnični pregled).

Ne. Če je vreme deževno, termin prestavimo na dan, ko ni dežja.

  • Na dvorišču pred vašo hišo
  • Na parkirišču ali v garaži (Pred naročilom storitve prosimo obvestite lastnika objekta)

Po obnovi žarometov priporočamo, da zaradi keramičnega premaza, vozila vsaj 7 dni ne perete.

PREDNOSTI KERAMIČNE ZAŠČITE NA ŽAROMETIH

Keramična zaščita je ena izmed najučinkovitejših metod za zaščito žarometov. Omogoča dolgotrajno zaščito pred različnimi zunanjimi vplivi ter ohranja njihov sijaj in učinkovitost. Tukaj je nekaj ključnih prednosti keramične zaščite na žarometih.

1. Zaščita pred UV-žarki

UV-žarki so ena izmed glavnih groženj za žaromete. Dolgotrajna izpostavljenost sončni svetlobi lahko povzroči razbarvanje, matiranje in poškodbe žarometov. Keramična zaščita ustvarja zaščitno plast, ki preprečuje prodiranje UV-žarkov v površino žarometov, s čimer ohranja njihov prvotni sijaj ter podaljšuje življenjsko dobo.

2. Odpornost proti kemičnim snovem

 Keramična zaščita tvori trpežen premaz, ki ščiti žaromete pred različnimi kemičnimi snovmi, kot so agresivni čistilni sredstvi, insekti, deževna kislina in ostali onesnaževalci. Ta zaščitni sloj preprečuje, da bi se te snovi vžrle v površino žarometov, kar olajša čiščenje in preprečuje dolgoročno poškodbo.

3. Enostavno vzdrževanje

Keramična zaščita ustvarja gladko površino na žarometih, kar preprečuje nabiranje umazanije, prahu in ostankov. To pomeni, da bo čiščenje žarometov enostavnejše in manj časa bo potrebno za vzdrževanje. Preprosto brisanje z mehko krpo ali uporaba blagega čistila bo zadostovalo, da žarometi ostanejo čisti in svetli.

4. Izboljšana svetilnost

Keramična zaščita ne samo ščiti površino žarometov, ampak tudi izboljšuje njihovo svetilnost. Ker zaščitni premaz odstrani manjše nepravilnosti na površini žarometov, kot so mikroskopske praske, omogoča boljšo difuzijo svetlobe in posledično poveča svetilnost. To je še posebej pomembno pri vožnji v slabih svetlobnih pogojih ali v megli, saj zagotavlja boljšo vidljivost in varnost na cesti.

5. Dolgotrajna zaščita

Keramična zaščita na žarometih je znana po svoji trajnosti. V primerjavi z drugimi zaščitnimi premazi ali voski lahko keramična zaščita zdrži dalj časa brez potrebe po ponovnem nanosu. To pomeni, da bodo žarometi ostali zaščiteni in sijoči tudi po več letih uporabe.

V skupnem se keramična zaščita na žarometih izkaže kot odlična naložba, saj zagotavlja dolgotrajno zaščito, izboljšano svetilnost in enostavno vzdrževanje. Z uporabo keramične zaščite bodo vaši žarometi ostali v optimalnem stanju, kar prispeva k vaši varnosti in udobju med vožnjo.

HITRO SUŠENJE KERAMIČNEGA PREMAZA

uv-svetloba

Ker delujemo na terenu je pomembno, da se keramična premaz po nanosu čimprej posuši. Zato uporabljamo profesionano namensko UV svetilko, ki postopek sušenja pohitri. Hitro sušenje keramičnega premaza na žarometih s pomočjo UV svetlobe je proces, ki se uporablja za utrjevanje keramičnega premaza na površini žarometov avtomobila.

VZROK ZBLEDELIH LUČI?

Žarometi so izdelani iz trpežne polikarbonatske plastike, ki kljubujejo večini zunanjim vremenskim vplivom. Z leti pa se začne UV zaščitni sloj na površni tanjšati, kar je posledica sončnih žarkov. Žarometi začnejo oksidarati in postajati vedno bolj rumenkasti in motni. Poleg UV žarkov lahko umazanija, prah, vlaga in kemikalije tudi prispevajo k bledenju in rumenenju žarometov. Takšni žarometi izgubijo svetilnost in predstavljajo neustrezno vidljivost ter slabšo varnost na cesti. Po videzu pa kvarijo tudi celoten izgled avtomobila. Mi bomo poskrbeli, da bodo vaši avtomobilski žarometi spet kot novi, imeli pa bodo tudi ustrezno svetilnost!

Poliranje žarometov v Ljubljani.

PREDNOSTI OBNOVE ŽAROMETOV V LJUBLJANI

USPEŠEN TEHNIČNI PREGLED

Na tehničnem pregled običajno zahtevajo, da so vsa svetlobna telesa na vozilu delujoča in da ustrezno osvetljujejo cesto v skladu z zakonskimi zahtevami. Če so vaši žarometi poškodovani ali zbledeli, je to lahko razlog za neuspeli tehnični pregled vašega vozila. Če so vaši žarometi poškodovani ali zbledeli, morda ne bodo ustrezno osvetljevali ceste in lahko ogrozijo vašo varnost in varnost drugih udeležencev v prometu. Če želite opraviti tehnični pregled, boste morali popraviti zbledele žaromete. Po obnovi se boste lahko ponovno udeležili tehničnega pregleda in dokazali, da vaši žarometi ustrezno osvetljujejo cesto. 

BOLJŠA VIDLJIVOST IN VARNOST NA CESTI

Poliranje žarometov izboljša vidljivost med vožnjo v nočnih pogojih in v slabših vremenskih razmerah. Z bolj prosojnimi žarometi lahko vozniki hitreje opazijo ovire na cesti in zmanjšajo tveganje za nesreče.Z obnovljenimi žarometi boste s prižganimi lučmi veliko boljše osvetlili območje pred vami in povečali vidljivost na cesti. Z kristalno čistimi prosojnimi žarometi na avtu poskrbite za lastno in varnost ostalih udeležencev v cestnem prometu. 

PRIHRANITE DENAR

Poliranje je običajno cenejša možnost kot nakup novih žarometov, kar vam lahko prihrani denar. Namesto da bi zamenjali celotne žaromete, lahko poliranje starih žarometov pripomore k izboljšanju njihovega stanja. Če so vaši žarometi zbledeli ali poškodovani, lahko poliranje odpravi različne težave, kot so izboljšanje vidljivosti in osvetlitve, odstranitev madežev in prask, ter izboljšanje splošnega videza žarometov in vozila. Zbledelih in rumenkastih žarometov ni potrebno zamenjati. Mi vam jih obnovimo in s tem prihranite denar, ki bi ga porabili za nakup novih luči. Strošek obnove žarometov je konkretno manjši. Poliranje žarometov odstrani površinske plasti, ki so lahko poškodovane in vplivajo na učinkovitost žarometov. Z obnovo podaljšate tudi življenjsko dobo žarometov.

IZBOLJŠAN VIDEZ IN VIŠJA CENA AVTOMOBILA

Poliranje žarometov lahko izboljša videz avtomobila in s tem poveča njegovo prodajno vrednost. To je še posebej pomembno, če želite prodati rabljen avtomobil, saj lahko potencialni kupci bolje ocenijo stanje avtomobila, če ima žaromete, ki so videti kot novi. Prav tako lahko poliranje žarometov izboljša osvetlitev in vidljivost, kar lahko prispeva k večji varnosti pri vožnji ponoči. Na splošno lahko poliranje žarometov pomaga izboljšati videz in varnost vašega avtomobila ter povečati njegovo prodajno vrednost.

Poliranje luči v Ljubljani.

POSTOPEK OBNOVE

1. ŽAROMETE OČISTIMO IN ZAVARUJEMO KAROSERIJO

Pred začetkom poliranja je potrebno žaromete temeljito očistiti, da pred začetkom brušenja odstranimo vso umazanijo z zunanje površine.Območje karoserije v neposredni bližni žarometov zavarujemo z posebnim krep trakom. S tem zaščitimo površino okoli žarometov.

2. MOKRO BRUŠENJE

Pričnemo z postopkom mokrega brušenja z vodobrusnimi papirji različnih granulacij. Začnemo z večstopenjskim brušenjem z vodobrusnim papirjem nižje granulacije in končamo z finim mokrim brušenjem. Vodo nenehno v času brušenja nanašamo po površini žarometa in poskrbimo, da je brusni papir vedno moker. Po vsaki stopnji brušenja žaromet obrišemo s čisto mikro krpo.

3. POLIRANJE ŽAROMETOV

Ko je žaromet temeljito zbrušen do finiša lahko začnemo s poliranjem. Uporabimo baterijski polirni stroj in penasto gobico na katero nanesemo kvalitetno polirno pasto in začnemo s poliranjem celotne površine žaromete. Po končanem poliranju površino žarometo z namensko mikro krpo obrišemo odvečno polirno pasto.

4. KERAMIČNA ZAŠČITA

Po končanem poliranju žaromete zaščitite s keramičnih premazom, ki bo ohranil njihovo svetilnost in preprečil nadaljnje bledenje in rumenenje. Za daljšo zaščito in večletno obstojnost žarometov jih  zaščitimo z keramičnim premazom, ki ščiti luči pred UV žarki 36 mesecev.

PARKSHINE PREDNOSTI

DARILNI BON

Za nakup darilnega bona nam pišite na info@parkshine.si

OSTALE NAŠE STORITVE

Globinsko čiščenje avta v Ljubljani.

GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTOMOBILA


Profesionalno čistimo notranjost tudi zelo umazanih avtomobilov in jih povrnemo v prvotno stanje.

Globinsko čiščenje avto sedežev.

GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTO SEDEŽEV

Odstranjujemo trdovratne madeže in umazanijo iz tekstilnih, usnjenih ali alcantara avto sedežev.

Polepitev vozil.

POLEPITEV AVTOMOBILA


Avtomobil, kombi ali tovornjak polepimo z vašim logotipom, sloganom ali poljubno grafiko.

Globinsko čiščenje sedežnih garnitur.

GLOBINSKO ČIŠČENJE SEDEŽNIH


Globinsko čistimo sedežne garniture, stole, vzmetnice in drugo oblazinjeno pohištvo različnih velikosti.

Otroški voziček.

GLOBINSKO ČIŠČENJE VOZIČKOV

Globinsko čistimo tudi otroške vozičke. Z uporabo pare in namenskih čistil odstranimo vse madeže.