POLIRANJE ŽAROMETOV V GROSUPLJU

Poliranje žarometov v Grosuplju je potekala pri stranki na dvorišču pred hišo. Avtomobilske luči na Toyoti na prvi pogledu niso izgledale tako slabe, ko pa smo jih obrisali je bila stvar drugačna. Žarometi so bili  zbledeli in rumenkasti. Da pri mokrem brušenju ne poškodujemo laka in karoserije površino okoli žarometa zaščitimo s posebnim samolepilnim krep trakom.

LEVI ŽAROMET (PREJ IN POTEM)

Poliranje žarometov v Grosuplju - LEVI ŽAROMET.

DESNI ŽAROMET (PREJ IN POTEM)

Brušenje žarometov v Grosuplju

Začeli smo z mokrim brušenjem žarometov. Pri samem brušenju nanašamo na površino vodo, ki smo jo imeli v pršilki. Tudi tokrat, kot vedno uporabimo brušenje z različnimi granulacijami. Da odstranimo vso zbledelo in rumenkasto “barvo” uporabimo na začetku nižjo granulacijo. Potem pa z vsako stopnjo brušenja višjo granulacijo, dokler niso bili žarometi po vsej površini gladki.

Poliranje žarometov Grosuplje

Žaromete smo pred samim poliranjem obrisali z čisto sterilno mikro, ter začeli s poliranjem površine. S počasnimi krožnimi rotacijske polirke smo nanesli polirno pasto po vsej površini in zaključili z visokimi obrati polirne naprave. Kombinacija polirne paste na polirni gobici ter visoka rotacija polirke je prinesla kristalno jasne žaromete.

UV zaščita žarometov

Preden smo zaključili s postopkom obnove avtomobilskih žarometov, smo luči na koncu zaščitili s profesionalnim UV premazom, ki bo luči varoval pred sončnimi žarki in zunanjimi vplivi. Celotne postopek obnove obeh sprednjih žarometov je trajal približno 2 uri. Stranka je bila zadovoljna z rezultatom in našo storitvijo. Obnova žarometov v Grosuplju je bilo uspešno končano.

Zaključek

Če imate zbledele in rumenkaste žaromete in je pred vami tehnični pregled oziroma ga zaradi stanja niste opravili predlagamo, da nas kontaktirajte in oglasili se bomo pri vas. Pridemo kamorkoli v Ljubljani in okolici do 25 kilometrov. V tem primeru smo prišli v Grosuplje. Pokličite nas na 030 454 750 ali naročite poliranje žarometov preko spleta ali pišete na info@parkshine.si. Če želite dodatne informacije o naši storitvi obnove in poliranja avtomobilskih žarometov, predlagamo da kliknete tukaj. Obiščite tudi našo Facebook stran.

Cena obnove žarometov

40,00€ / Par žarometov

Naročite poliranje žarometov

Pokličite nas

Pokličite 030/ 454 750 in naročite poliranje.

Naročite preko spleta

Enostavno z nekaj kliki naročite poliranje žarometov.

Pišite nam

Pišite nam na info@parkshine.si in naročite poliranje žarometov.