OBNOVA ŽAROMETOV V PRESERJAH

Obnova žarometov v Preserjah je potekala na domu stranke, ki je potrebovala našo storitev na vozilu Volvo S60. Ob samem prihodu na lokacijo smo preverili stanje avtomobilskih luči. Takoj smo opazili, da imajo žarometi majhne praske po celotni površini. Bili so motni in rumenkaste barve, kar je posledica sončnih žarkov ter zunanjih vremenskih vplivov. 

Postopek obnove žarometa je trajal približno 1 uro, kar pomeni da v dveh urah lahko konkretno obnovimo oba žarometa na avtomobilu. Spodaj si lahko ogledate fotografijo žarometa PREJ in POTEM.

Obnova žarometov v Preserjah.

 

Obnova žarometov v Preserjah

Na začetku, pred postopkom brušenja in poliranja je bilo potrebno površino očistiti vseh nečistoč kot so prah in mušice. Potem smo karoserijo okoli žarometov zaščitili z maskirnim trakom, da ne poškodujemo z brušenjem laka avtomobila.  Začeli smo z mokrim brušenjem z uporabo brusnih papirjev različnih granulacij. Uporabili smo tehniko mokrega brušenja, kar pomeni da uporabimo vodobrusnega papirja in pršilke v kateri je voda, ki jo nenehno pršimo po površini med brušenjem.

Ko smo z brušenjem odstranili vse nepravilnosti kot so manjše praske, porumenelost ter oksidacijo žarometov smo lahko nadaljevali z naslednjim korakom postopka obnove žarometov. Žarometo smo obrisali z čisto mikro krpo ter pripravili polirko ter nanesli na polirno gobico namensko polirno pasto za poliranje žarometov.

Poliranje žarometov v Preserjah

Nadaljevali smo s poliranjem žarometov, ter odstranjevanjem vseh nepravilnosti na zunanji površini žarometa. Kombinacija polirne paste na rotaciji ter natančnega dela smo povrnili prvoten sijaj žarometov. Bili so spet kristalno jasni in prosojni ter varni tudi za nočno vožnjo.

Zaščita žarometov

Na koncu smo avtomobilske luči zaščitili z profesionalno UV zaščito, ki varuje žaromete pred zunanjimi vplivi. Stranka je bila zadovoljna z rezultatom našega dela ter obnovljenimi žarometi. Za obnovo žarometov pridemo kamorkoli v Ljubljani do 25 kilometrov, se pravi tudi Preserje. Preverite vse ostale koristne informacije o obnovi žarometov. Če tudi vi potrebujete obnovo žarometov, nas kontaktirajte preko spletnega obrazca, pokličite na 030 454 750 ali nam pišite na info@parkshine.si.

Cena obnove žarometov

40,00€ / Par žarometov

Naročite obnovo žarometov

Pokličite nas

Pokličite 030/ 454 750 in naročite poliranje.

Naročite preko spleta

Enostavno z nekaj kliki naročite poliranje žarometov.

Pišite nam

Pišite nam na info@parkshine.si in naročite poliranje žarometov.