GLOBINSKO ČIŠČENJE TOVORNJAKA


Mi pridemo do vas in poskrbimo,
da bo kabina tovornjaka spet čista!

globinsko čiščenje tovornjaka.

Globinsko čiščenje tovornjaka, Mi pridemo do vas

Globinsko čiščenje tovornjaka je ključni postopek vzdrževanja in ohranjanja tovornih vozil v optimalnem stanju delovanja. Tovornjaki igrajo nepogrešljivo vlogo v prometni industriji, saj omogočajo prevoz različnih tovorov po dolgih razdaljah. Vendar se tovornjaki vsak dan soočajo s številnimi izzivi na cestah, kot so umazanija, prah, blato, kemikalije in onesnaženje zraka. Vse te dejavnike je treba upoštevati pri vzdrževanju vozila. Zato je globinsko čiščenje tovornjaka pomemben dejavnik pri ohranjanju čistoče vozila.

 

030 454 750

Pokličite, da se dogovorimo za globinsko čiščenje kabine tovornjaka!

Globinsko čiščenje tovornjaka na terenu

Globinsko čiščenje tovornjaka na terenu poteka pri vas, na dogovorjeni lokaciji. Mi se pripeljemo do vas. Čisti tovornjak povečuje vidljivost na cesti, kar zmanjšuje tveganje nesreč. Prav tako ohranja vozilo v dobrem stanju, s čimer se podaljša njegova življenjska doba. Celovito čiščenje tovornjaka je naložba v varnost, zanesljivost in dolgoživost vozila ter prispeva k boljšemu okolju. Zato je priporočljivo, da se tovornjak redno globinsko čisti.

Pri globinskem čiščenju tovornjaka poskrbimo tudi za vse plastične površine, notranja stekla, vratne obloge ter gumbe.
Globinsko čiščenje volana.
Natačno očistimo volan, ročke, gumbe, ekrane, zračnike ter vsa stikala.

Naše prednosti:

PRIHRANIMO VAM ČAS, MI PRIDEMO DO VAS
IMAMO NAJBOLJŠE RAZMERJE MED CENO IN KVALITETO
PONUJAMO VRHUNSKE STORITVE NA TERENU
IMAMO PROFESIONALEN IN KOREKTEN ODNOS
PRILAGAJAMO SE ŽELJAM IN ČASU STRANK
100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO
Profesionalna čistila in oprema:

KAM PRIDEMO?

KAKŠNA JE CENA ZA GLOBINSKO ČIŠČENJE TOVORNJAKA?

tovornjak.
KABINA TOVORNJAKA

140,00€

DOPLAČILO:

Čiščenje hladilnika (+10,00€)
Globinsko čiščenje ležišč (+10,00€/ na komad)
Čiščenje zraka z ozonom (+20,00€)

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost
(Nismo zavezanci za DDV)

Katere storitve vključuje globinsko čiščenje kabine tovornjaka?

Storitve globinskega čiščenja kabine tovornjaka:

Pred postopkom globinskega čiščenja kabine tovornjaka izpraznimo kabino. Odstranimo vse predmete iz kabine tovornjaka, vključno z stvarmi v predalih in vsemi drugimi predmeti, ki se nahajajo v kabini. Odstranimo stvari, ki so shranjene na odlagalnih površinah, kot so armaturna plošča, sredinski konzolni prostor ter predalih v vratih. Začnemo lahko z globinskim čiščenjem kabine tovornjaka.

1. ČIŠČENJE STROPA KABINE TOVORNJAKA

Čiščenje stropa v kabini tovornjaka je pomemben del rednega vzdrževanja vozila, saj pomaga ohranjati notranjost čiste in udobne za voznika ter potnike. Strop kabine se lahko sčasoma umaže zaradi prahu, umazanije, vlage in drugih dejavnikov. Pravilno čiščenje stropa ne le izboljša estetski videz kabine, ampak tudi prispeva k boljšemu zdravju in udobju na dolgih vožnjah.

2. ČIŠČENJE TAL V KABINI TOVORNJAKA

Tla v tovornjaku se lahko sčasoma umažejo zaradi umazanije, olj, madežev in druge umazanije, zato je redno vzdrževanje pomembno. Pri čiščenju tal zaradi velike umazanije uporabimo mokro suhe sesalce, parne čistilnik ter izpihovalne “Tornador” pištole.

3. GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTO SEDEŽEV

Avto sedeži se sčasoma umažejo zaradi potu, umazanije, madežev in drugih nečistoč, zato je redno čiščenje pomembno. Pri globinskem čiščenju sedežev uporabljamo namenska čistila, parne čistilnike, globinske sesalce in tornador čistilne pištole.

4. ČIŠČENJE ARMATURE IN VOLANA

Detaljno očistimo celotno armaturo, števce, krmilne ročke, gumbe, ekran,  zračnike ter volan. Pri tem postopku uporabljamo namenske krtače, čopiče, čistila ter izpihovalno opremo.

5. ČIŠČENJE VSEH PREDALOV V KABINI

Čiščenje vseh predalov v kabini tovornjaka je pomemben del vzdrževanja, saj se ti predali sčasoma lahko napolnijo z umazanijo, prahom, odpadki in drugimi neželenimi stvarmi. Globinsko čiščenje predalov bo ohranilo red in higieno v kabini, poleg tega pa vam bo omogočilo lažji dostop do pomembnih predmetov in dokumentov.

6. ČIŠČENJE VRAT IN PANELOV

Ker se sčasoma na vratnih panelih tovornjakov nabere umazanija, prah in ostale maščobe pri tem postopku uporabljamo namenske čopiče in krtačke, čistila ter paro. Na koncu umazanijo z uporabo mikro krp počistimo in izpihamo.

7. ČIŠČENJE VSEH PLASTIČNIH POVRŠIN V KABINI TOVORNJAKA

Plastične površine se sčasoma umažejo zaradi dotikov, prahu, umazanije in drugih nečistoč. Čistimo vse plastične površine od predalov do talne plastike. Globinsko čiščenje teh površin bo ohranilo higieno, izboljšalo videz kabine in podaljšalo življenjsko dobo plastike.

8. ČIŠČENJE NOTRANJIH STEKLENIH POVRŠIN

Čiščenje stekel v kabini tovornjaka je ključno za dobro vidljivost med vožnjo, kar je bistvenega pomena za varnost na cesti. Redno vzdrževanje in čiščenje stekel bo ohranilo čistočo, izboljšalo vidljivost ter preprečilo bleščanje ali zamegljenost stekel.

9. ČIŠČENJE PREPROG IN TEPIHOV

Čiščenje preprog v kabini tovornjaka je pomembno za vzdrževanje higiene in čistoče notranjosti vozila. Plastične preproge se lahko hitro umažejo zaradi umazanije, blata, olja in drugih nečistoč, zato je redno globinsko čiščenje tovornjaka ključnega pomena za čiste preproge.

10. UV ZAŠČITA PLASTIKE

Zaščita notranje plastike z nesvetlečim UV premazom je odličen način, kako ohraniti čistost in dolgotrajno ohranjeno notranjost tovornjak ter s tem preprečimo, da bi plastika postala bleda in razpokana.

11. ČIŠČENJE HLADILNIKA (Doplačilo)

Čiščenje hladilnika tovornjaka je ključno za ohranjanje higiene in varnosti hrane, ki jo shranjujete v kabini. Globinsko čiščenje je zagotovilo, da bo hrana shranjena v čistem in zdravem okolju ter zmanjša tveganje za razvoj bakterij in neprijetnih vonjav.

12. GLOBINSKO ČIŠČENJE POSTELJE V KABINI (Doplačilo)

Globinsko čiščenje postelje v kabini tovornjaka je pomemben postopek, ki pomaga ohranjati higieno in udobje za voznika, še posebej, če ta preživi veliko časa na cesti in počiva v svoji kabini. Postelja v kabini tovornjaka se sčasoma lahko umaže zaradi prahu, potu, umazanije in drugih nečistoč. Redno čiščenje postelje ne le izboljša higieno, ampak tudi prispeva k boljšemu spanju in počitku.

13. ČIŠČENJE ZRAKA Z OZONOM (Doplačilo)

Čiščenje zraka z ozonom v kabini tovornjaka je postopek, pri katerem se uporablja ozon, ki je močan oksidacijski agens, za odstranjevanje neprijetnih vonjav, alergenov, bakterij in drugih onesnaževalcev zraka. Ta postopek znatno izboljša kakovosti zraka v kabini tovornjaka. Priporočamo ga kot postopek po končanem globinskem čiščenju.

Globinsko čiščenje kabine.
Natančno očistimo celotno komandno armaturo tovornjaka.
Parno očistimo in dezificiramo vse predale v kabini.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE