GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA MEDVODE

Globinsko čiščenje avta Medvode je postopek temeljitega čiščenja notranjosti avtomobila ali kombija na dogovorjeni lokaciji v Medvodah. Profesionalna ekipa čistilcev Parkshine se z vso opremo in čistili pripelje do vas na lokacijo v Medvodah. Na začetku globinskega čiščenja z vozila odstranimo vse večje smeti in predmete, potem pa začnemo z temeljitim sesanje celotne notranjosti vozila. Šele, ko je vozila posesano lahko začnemo s postopki globinskega čiščenja.

Globinsko čiščenje avta Medvode

Če bi želeli naročiti globinsko čiščenje je najbolj enostavno, da nas pokličite na 030 454 750 in se dogovorimo o podrobnostih in terminu čiščenja. Lahko pa enostavno izpolnete spletni obrazec za naročilo globinskega čiščenja vozila, ki se nahaja tukaj.

Na spletni strani Parkshine.si pa imamo tudi podroben članek o globinskem čiščenju vozil v katerem si lahko preberete vse podrobnosti o čiščenju avtomobilov in kombijev. Članek si lahko prebere na tej povezavi.

Globinsko čiščenje avta na domu

Globinsko čiščenje avta na domu, v Medvodah, izvajamo na dvorišču pred hišo stranke, na parkirišču pred stavbo ali na lastniškem parkirnem prostoru v garažni hiši. Ena naših prednosti je v tem, da mi pridemo do vas, s tem vam prihranimo čas in denar, ko bi se vozili do avtopralnice in nazaj.

Poleg globinskega čiščenja avtomobilov in kombijev ponujamo tudi zunanje pranje avtomobilov, notranje čiščenje, odstranjevanje pasjih dlak ter obnovo žarometov.

Zakaj izbrati Parkshine?

Cena globinskega čiščenja avta v Medvodah?

Cena 80,00€ velja za globinsko čiščenje manjšega mestnega avtomobila (Cena že vsebuje ddv).
Povezava na Cenik storitev!

Kako naročiti globinsko čiščenje avta v Medvodah?

Mobilna avtopralnica Parkshine - Mi pridemo do vas!