GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA KOMENDA

Globinsko čiščenje avta Komenda je postopek globinskega čiščenja avtomobila, ki poteka v kraju Komenda in okolici. ParkShine ekipa se pripelje do vas z vso opremo in čistili, ter vam očisti globinsko vaše vozilo. Čas trajanja globinskega čiščenja avta je odvisen od velikosti vozila in stopnje umazanije v notranjosti. 

Globinsko čiščenje avta Komenda

Globinsko čiščenje avta v Komendi lahko naročite tako, da nas pokličite na telefonsko številko 030 454 750 ali enostavno  Naročite globinsko čiščenje vozila.

Ena naših prednosti je v tem, da pridemo do vas na dogovorjeno lokacijo kot je vaše dvorišče pred hišo, parkirišče pred stavbo ali podzemna garaža pod stanovanjsko stavbo. Preberite se več o Globinskem čiščenju avta.

GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA NA DOMU

Globinsko čiščenje avta na domu poteka na vaši lokaciji v Komendi in bližnji okolici. Vozilo je parkirano pred hišo ali poslovno stavbo. Mi pridemo do vas in globinsko temeljito in natančno globinsko očistimo vozilo. Posesamo celotno notranjost avtomobila, očistimo volan, kontrolne ročke in armaturo. Globinsko očistimo vse plastične in usnjene površine. Globinsko očistimo tudi avto sedeže in preproge. Na koncu naredimo dezinfekcijo, s katero uničimo bakterije v notranjosti avtomobila. Odstranjujemo tudi živalske dlake in odstranjujemo madeže s stropa. Vaše vozilo bo spet čisto!

GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA CENIK

Naš cenik globinskega čiščenja avta, kombija in tovornjaka že vsebuje prihod do vas na lokacijo. S tem vam tudi prihranimo čas in denar. Mi se pripeljemo do vas. Cene se začnejo od 60,00€ naprej za manjša mestna vozila. Cene se razlikujejo zaradi velikosti vozila. Naše cene že vsebuje davek. 

Preverite Cenik.

030 454 750

Pokličite in naročite globinsko čiščenje avta v Komendi!