GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA IG

Globinsko čiščenje avta Ig je vrsta čiščenja, ko vaš avto na dogovorjeni lokaciji na Igu globinsko očistimo. Ena od naših prednosti je v tem, da globinska čiščenja vozil opravljamo na terenu pri stranki. Vso opremo, čistila in namensko opremo pripeljemo s sabo do vas. S tem vam med drugim prihranimo čas in denar, ker pridemo do vas, vam pa se ni treba peljati do avto pralnice.

Globinsko čiščenje avta Ig

Postopek globinskega čiščenje avta traja od 4-5 ur pa vse do 8 ur za večja in bolj umazana vozila. Vozilo natančno in temeljito očistimo. Posesamo celotno notranjost vozila in prtljažnega prostora, globinsko očistimo sedeže, tla, vso plastiko in usnje. Očistimo tudi volanske konzole, armaturo in steklene površine. Za vsa dodatna pojasnila nas lahko tudi pokličite na 030 454 750 ali nam pišite na info@parkshine.si

Globinsko čiščenje avta na domu

Globinsko čiščenje avta na domu poteka na Igu, pri vas doma na dvorišču pred hišo ali blokom oziroma pred poslovno stavbo. Mi pridemo do vas na dom. Vi čas porabite za bolj pomembne stvari, mi pa vam med tem globinsko očistimo avto, kombi ali tovorno vozilo. Posvetimo se vsaki stranki, se ji časovno prilagodimo in imamo profesionalni odnos. 

Poleg globinskega čiščenja avta ponujamo tudi zunanje pranje, notranje čiščenje, odstranjevanje pasjih dlak ter poliranje in obnovo žarometov.

Zakaj izbrati Parkshine?

Cena globinskega čiščenja avta na Igu?

Cena 80,00€ velja za globinsko čiščenje manjšega mestnega avtomobila (Cena že vsebuje ddv).
Povezava na Cenik storitev!

Kako naročiti globinsko čiščenje avta na Igu?

Mobilna avtopralnica Parkshine - Mi pridemo do vas!