GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA HORJUL

Globinsko čiščenje avta Horjul poteka poleg območja Horjul tudi na naslednjih lokacijah:

  • Vrzdenec, Ljubgojna, Zaklanec, Podolnica, Koreno nad Horjulom, Samotorica, Lesno Brdo in Žažar.

Globinsko čiščenje avta Horjul

Smo izkušena ekipa delovnih ljudi, ki pride do vas v Horjul. Ponujamo vrhunske storitve za ugodno ceno. Uporabljamo profesionalna čistila in opremo. Poslušamo vsako našo stranko in se ji tudi glede na termin globinskega čiščenja prilagodimo. Globinsko čiščenje avta lahko naročite preko spletnega obrazca ali nas pokličite na 030 454 750.

Za podrobnejše informacije o globinskem čiščenju avta, si preberite članek, kjer opisujemo kako poteka globinsko čiščenje avtomobila, podajamo informacije o čiščenju. Lahko si tudi pogledate slike prej/ potem globinskih čiščenje vozil. Kliknite na članek.

Globinsko čiščenje avta na domu

Prednost globinskem čiščenja avta na domu je v tem, da mi pridemo do vas. S tem vam prihranimo čas in tudi denar. Avta pustite parkiran na dvorišču pred hišo ali poslovno stavbo. Mi se z vso opremo pripeljemo do vas na dogovorjeno lokacijo inbomo poskrbeli, da bomo čimbolj temeljito in hitro globinsko očistili vaš avto. Čas globinskega čiščenja avta je odvisen od velikosti vozila in stopnje umazanije. Mi se potrudimo, da  vam vozilo temeljito in v najkrajšem možnem času očistimo.

Poleg globinskega čiščenja vozil ponujamo tudi zunanje pranje vozil, notranje čiščenje, odstranjevanje pasjih dlak in obnovo žarometov.

Zakaj izbrati Parkshine?

Cena globinskega čiščenja avta v Horjulu?

Cena 80,00€ velja za globinsko čiščenje manjšega mestnega avtomobila (Cena že vsebuje ddv).
Povezava na Cenik storitev!

Kako naročiti globinsko čiščenje avta v Horjulu?

Mobilna avtopralnica Parkshine - Mi pridemo do vas!