GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA GROSUPLJE

Globinsko čiščenje avta Grosuplje je storitev notranjega čiščenja avtomobila ali kombija v Grosuplju. Vozilo na začetku postopka dobro posesamo, še prej pa odstranimo vse večje smeti in predmete iz vozila. Potem lahko začnemo z globinskim čiščenjem avta.

Globinsko čiščenje avta Grosuplje

Če iščete ugodno in kvalitetno storitev globinskega čiščenja avta nas za več informacij pokličite na 030 454 750. Mi pridemo do vas na dogovorjeno lokacijo v Grosuplju. Za vse podrobne informacije o globinskem čiščenju vozil nam pišite na info@parkshine.si

Globinsko čiščenje avta na domu

Globinsko čiščenje avta na domu v Grosuplju poteka na terenu kjerkoli v Grosuplju. Ena od naših prednosti je v tem, da pridemo do vas in vam s tem privarčujemo čas in denar. Vse cene naših globinskih čiščenje že vsebuje prevoz do vas in davek. Globinsko čiščenje traja od 5 do 8 ur, odvisno od velikosti vozil in stopnje umazanosti.

Uporabljamo vrhunsko namensko opremo v panogi globinskega čiščenja vozil. Mi se pripeljemo do  vas in vam na dvorišču ali na parkirišču očistimo avtomobil, kombi ali kabino tovornjaka. Smo natančni, profesionalni, vemo kaj delamo in se prilagajamo željam strank. Imamo bogate izkušnje v panogi čiščenja vozil. Zadovoljne redne stranke se vedno vračajo in naročajo tudi druge storitve v naši ponudbi.

Poleg globinskega čiščenja avtomobilov in kombijem ponujamo tudi storitve zunanjega pranja avtomobilov, notranjega čiščenja vozil ter poliranje in obnovo žarometov.

Zakaj izbrati Parkshine?

Cena globinskega čiščenja avta v Grosuplju?

Cena 80,00€ velja za globinsko čiščenje manjšega mestnega avtomobila (Cena že vsebuje ddv).
Povezava na Cenik storitev!

Kako naročiti globinsko čiščenje avta v Grosuplju?

Mobilna avtopralnica Parkshine - Mi pridemo do vas!