GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA DOMŽALE

Globinsko čiščenje avta Domžale poteka na območju Domžal, na dogovorjeni lokaciji. Lahko je to na dvorišču pred hišo, parkirišču pred poslovno stavbo ali na lastniškem parkirnem mestu  v parkirni hiši pod stanovanjsko stavbo. Če potrebujete globinsko čiščenje avtomobila, kombija ali kabine tovornjaka to lahko storite s klicem na 030 454 750 ali Naročite čiščenje avtomobila

Globinsko čiščenje avta Domžale

Storitev globinskega čiščenja avta opravljamo na dvorišču pred hišo, blokom, na parkiršču pred poslovno stavbo ali v garažni hiši.

Naša prednost pred drugimi je v tem, da pridemo do vas in vam s tem prihranimo čas in denar. Vsa čistila in opremo pripeljemo s sabo in vam v nekaj urah temeljito globinsko očistimo avtomobil, kombi ali kabino tovornjaka. Poleg globinskega čiščenja avta v Domžalah ponujamo tudi storitve zunanjega pranja, notranjega čiščenja avta, globinskega čiščenje avto sedežev, odstranjevanja pasjih dlak in obnovo žarometov.

Globinsko čiščenje avta na domu

Globinsko čiščenje avta na domu opravljamo v Domžalah in bližnjih krajih kot so:

  • Rodica, Vir, Količevo, Spodnjih Jaršah, Količevo, Podrečje, Zaboršt, Prelog, Pšata, Depala vas in Dragomelj.

Mi pridemo k vam na dom, na dvorišče, z vso profesionalno opremo, čistili in namenskimi pripomočki za globinsko čiščenje vozil. Imamo korekten odnos do strank, učinkovito vam očistimo avto ali kombi. Uporabljamo izključno kvalitetna namenska čistila in profesionalno čistilno opremo za avtomobile.

Zakaj izbrati Parkshine?

Cena globinskega čiščenja avta v Domžalah?

Cena 80,00€ velja za globinsko čiščenje manjšega mestnega avtomobila (Cena že vsebuje ddv).
Povezava na Cenik storitev!

Kako naročiti globinsko čiščenje avta v Domžalah?

Mobilna avtopralnica Parkshine - Mi pridemo do vas!