GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA DOL PRI LJUBLJANI

Globinsko čiščenje avta Dol pri Ljubljani poteka na dogovorjeni lokaciji. Storitev globinskega čiščenja avta opravljamo na dvorišču pred hišo, blokom, na parkiršču pred poslovno stavbo ali v garažni hiši.

Naša prednost pred drugimi je v tem, da pridemo do vas in vam s tem prihranimo čas in denar. Vsa čistila in opremo pripeljemo s sabo in vam v nekaj urah temeljito globinsko očistimo avtomobil, kombi ali kabino tovornjaka. Poleg globinskega čiščenja ponujamo tudi storitev zunanjega parnega čiščenja karoserija in obnovo žarometov.

Globinsko čiščenje avta Dol pri Ljubljani

Vse informacije o globinskega čiščenju avta (Opis storitev, Cenik, Reference, Slike, Forum) dobite na tej povezavi.

GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA NA DOMU

Globinsko čiščenje avta na domu je vedno bolj popularna storitev čiščenja avtomobila na terenu. Ker imajo ljudje vedno manj časa z obiskom avto pralnic se odločajo za naročilo globinskega čiščenje avta na njihov domu. Mi pridemo k stranki na dom in začnemo z globinskim čiščenjem avta. Na začetku z  vozila odstranimo vse večje smeti in začnemo z sesanjem celotne notranjosti vozila. Potem pa lahko začnem z globinskim čiščenje plastike, usnja, avto sedežev, stekel, stropa in prtljažnega prostora.

GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA CENIK

Cena globinskega čiščenje avta je odvisna od velikosti vozila. Čistimo vse od manjših avtomobilov do kabin tovornjakov. Cena za globinsko čiščenje se začne od 60,00 naprej. Dodatno nudimo tudi zunanje parno čiščenje karoserije, platišč in pnevmatik. Poleg čiščenja vozil ponujamo tudi obnovo in zaščito žarometov ter globinsko čiščenje sedežnih garnitur. Preverite naš cenik in si zagotovite termin za čiščenje vašega vozila.

Cenik

030 454 750

Pokličite in naročite globinsko čiščenje avta