GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA BOROVNICA

Globinsko čiščenje avta Borovnica, opravljamo na področju Borovnice. Globinsko očistimo vse od manjših mestnih avtomobilov, 5-vratnih limuzin, karavanov, dostavnih in potniških kombiniranih vozil do kabin tovornjakov. Odstranjujemo tudi živalske dlake, čistimo madeže s stropa vozila in naredimo parno dezinfekcijo notranjosti vozila.

Globinsko čiščenje avta Borovnica.

Na začetku postopka globinskega čiščenja notranjost vozila temeljito posesamo in odstranimo večje smeti in osebne predmete iz vozila. Pri postopku globinskega čiščenja vedno uporabljamo kirurške rokavice ter poskrbimo, da je vozilo po našem globinskem čiščenju nedvomno v boljšem stanju kot pred samim čiščenjem. Ponujamo 100% garancija na zadovoljstvo!

Smo izkušena ekipa, ki uporablja izključno preverjena in učinkovita čistila, vrhunsko opremo ter sterilne mikro krpe. Vedno se posvetimo vsaki stranki, se časovno prilagodimo in skupa s stranko najdemo najbolj ustrezen termin za globinsko čiščenje avta. Imamo najboljše cene, med kakovostjo in ceno storitev. 

Dodatne informacije o globinskem čiščenje avta si lahko preberete v podrobnem članku na naši spletni strani.

GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA NA DOMU

Globinsko čiščenje avta na domu izvajamo pred hišo na dvorišču, parkirišču pred poslovno stavbo oziroma na dogovorjeni lokaciji. Vso opremo, čistila in pripomočke za globinsko čiščenje pripeljemo s sabo. Pridemo v Borovnico in globinsko očistimo tudi vaše vozilo! Globinsko čiščenje vozila na domu lahko naročite preko spletnega naročila ali nas pokličite: 030 454 750

GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA CENA

Cena globinskega čiščenje avta je odvisna od velikosti vozila. Cena za globinsko čiščenje se začne od 60,00€ naprej. V ceno je že vštet prevoz do vas na lokacijo.

Preverite cenik!

030 454 750

Pokličite in naročite globinsko čiščenje avta v Borovnici!