Čiščenje otroškega vozička

Čiščenje otroškega vozička je ključnega pomena za ohranjanje higiene in varnosti vašega malčka med vožnjo. Vsakodnevna uporaba vozička pomeni, da se lahko hitro naberejo umazanija, prah, madeži in ostanki hrane, kar lahko povzroči razmnoževanje bakterij in neprijetne vonjave. Poleg tega redno čiščenje ohranja voziček v dobrem stanju, kar podaljšuje njegovo življenjsko dobo in omogoča udobno vožnjo za vašega otroka. Otroški voziček je ena najpomembnejših naložb staršev, saj omogoča preprosto in varno premikanje vašega otroka naokoli. Vendar pa se voziček sčasoma umaže in nabere bakterije, kar lahko predstavlja tveganje za zdravje vašega otroka. Zato je pomembno, da je voziček redno globinsko očiščen.

Globinsko čiščenja otroškega vozička pri vas!

Vaš umazan otroški voziček globinsko očistimo pri vas doma in poskrbimo, da bo voziček spet čist!

Cena globinskega čiščenja otroškega vozička

čiščenje otroškega vozička.
ENOJNI OTROŠKI VOZIČEK
Vključeno: 1 okvir, 1 sedež, 1 košara

60,00€

čiščenje otroškega vozička, dvojni.
DVOJNI OTROŠKI VOZIČEK
Vključeno: 1 okvir, 2 sedeža, 2 košari

80,00€

Katere storitve vključuje globinsko čiščenje otroškega vozička?

Kako poteka naš postopek globinskega čiščenja otroškega vozička?

1. Odstranimo vse predmete iz vozička
Pred začetkom čiščenja vse predmete in igrače odstranimo.

2. Izpihovanje otroškega vozička
Z uporabo kompresorja učinkoviti odstranimo vse ostanke hrane, drobtin in drugih manjših smeti, ki so se nabrale na tekstilnih površinah otroškega vozička.

3. Globinsko čiščenje ter odstranjevanje madežev
Ko smo vse površine temeljito izpihali lahko začnemo z globinskim čiščenjem otroškega vozička. S posebnimi namenskimi čistili, krtačami ter parnim čistilcem očistimo vse tekstilne površine ter temeljito odstranimo madeže od hrane, bruhanja in ostalo umazanijo.

4. Parno čiščenje in dezinfekcija
Celoten otroški voziček na koncu očistimo s pomočjo pare ter mikro krp. To velja tudi za vse ročaje, okvir in kolesa. Otroški voziček je spet čist in brez bakterij.

Otroški voziček.

Prednosti čistega otroškega vozička

ZMANJŠA TVEGANJE OKUŽB
Otroški vozički so idealno gojišče za bakterije, virus in druge mikroorganizme. Brez rednega čiščenja se ti mikroorganizmi lahko hitro razširijo in ogrozijo zdravje vašega otroka. Redno čiščenje otroškega vozička lahko zmanjša tveganje za okužbe in ohranja vašega otroka zdravega.

ODPRAVI NEPRIJETNE VONJAVE
Neprijeten vonj v otroškem vozičku je pogost problem, še posebej, če je bil voziček izpostavljen umazaniji ali vlažnemu vremenu. Redno čiščenje odstrani umazanijo in vonjave ter zagotavlja svež in prijeten vonj v vozičku.

PODALJŠA ŽIVLJENSKO DOBO VOZIČKA
Otroški vozički so lahko precej dragi, zato si zagotovo želite, da bi vaš voziček zdržal čim dlje. Redno čiščenje vozička lahko pomaga podaljšati njegovo življenjsko dobo, saj preprečuje kopičenje umazanije in obrabo materialov.

IZBOLJŠA VIDEZ VOZIČKA
Otroški vozički so pogosto izpostavljeni umazaniji, prahu in drugim elementom, ki lahko povzročijo, da izgledajo stari in obrabljeni. Redno čiščenje vozička lahko obnovi njegov videz in ohrani voziček v dobrem stanju.

IZBOLJŠA UDOBJE VAŠEGA OTROKA
Čist otroški voziček zagotavlja udobno in prijetno okolje za vašega otroka. Če je voziček umazan, lahko to povzroči neudobje in draženje kože vašega otroka. Redno čiščenje vozička bo pomagalo ohraniti udobje vašega otroka in zagotovilo, da se bo počutil prijetno v vozičku.

VEČJA TRAJNOST VOZIČKA
Čisto in dobro vzdrževan otroški voziček lahko zdrži veliko dlje, saj se bodo vsi deli bolje držali skupaj, kolesa bodo lažje premikala, in tkanine bodo bolj odporne na različne vrste umazanije in madeže.

POVEČANA VARNOST OTROKA
Čisto otroški voziček zagotavlja boljšo varnost za vašega malčka. Umazanija lahko povzroči, da deli vozička postanejo manj stabilni, kar lahko povzroči težave pri vožnji vozička. Čisto voziček tudi zagotavlja, da bodo zavore in druge varnostne funkcije vozička delovale pravilno.

Naročite termin globinskega čiščenja vozička pri vas!

Izpolnite spodnji obrazec in v kratkem vas bomo kontaktirali, da se dogovorimo termin globinskega čiščenja vozička.