PRANJE AVTOMOBILA

Pranje avtomobilajee storitev, ko celotno zunanjost vozila temeljito očistimo, odstranimo vso umazanijo s karoserije, steklenih površin, platišč in pnevmatik. Z vozila odstranimo tudi vse insekte, drevesno smolo ter nanesemo hitro sijočo keramično zaščito. Avtomobil očistimo z posebno brezvodno ekološko tehniko (Rinseless, Waterless). Brezvodno pranje avtomobila je okolju prijazna alternativa tradicionalnemu pranju avtomobila z veliko vode. To je napredno ekološko ročno pranje avtomobila pri katerem voda ne odteka iz avtomobila na tla, ampak jo poberemo s pomočjo sterilnih mikro krp.

Skrbimo za naravo in se striktno držimo ekoloških pravil Evropske unije, ki veljajo za pranje avtomobila. Zunanje ročno pranje avtomobila poteka na dogovorjeni lokaciji, pri vas doma na dvorišču, na lastniškem boksu v parkirni hiši ali na parkiršču pred vašo službo. Vso opremo in čistila pripeljemo s sabo in začnemo s čiščenjem avtomobila.

Pranje avtomobila v Ljubljani.

Katere so prednosti pranja avtomobila?

BOLJŠI VIDEZ AVTOMOBILA

Pranje avtomobila odstrani umazanijo, prah in ostanke cestnih soli ter poveča sijaj barve. To pomeni, da je vaš avtomobil po pranju bolj čist in sijoč!

OHRANJANJE VREDNOSTI AVTOMOBILA

Redno pranje avtomobila lahko ohranja vrednost vašega vozila. Sčasoma se umazanija in sol, ki se nabirata na zunanjosti vozila, lahko povzročita poškodbe in korozijo. Redno pranje lahko pomaga preprečiti te poškodbe in ohranja avtomobil v dobrem stanju.

IZBOLJŠANJE VARNOSTI PRI VOŽNJI

Čisti žarometi, ogledala in okna zagotavljajo boljšo vidljivost med vožnjo. Prav tako je lažje opaziti razpoke in druge poškodbe na steklih, ko so čista.

DOLGOROČNA VARNOST

Pravilno in redno pranje avtomobila lahko tudi zmanjša stroške vzdrževanja vozila. Na primer, redno čiščenje platišč in pnevmatik lahko zmanjša obrabo in podaljša življenjsko dobo pnevmatik.

Zakaj izbrati Parkshine?

Cena pranja avta?

Pranje avtomobila ponujamo izključno skupaj v kombinaciji z notranjim globinskim čiščenje v VIP paketu.
Povezava na Cenik čiščenja vozil!

Kako naročiti pranje avtomobila?

Pranje avtomobila v Ljubljani.

Postopek pranja avtomobila

AVTO SPEREMO Z VODO

Pranje avtomobila z vodo je pomemben del postopka pred brezvodnim pranjem avtomobila. Uporabljamo destilirano vodo, ki ne vsebuje mineralov in soli. Vodnih madežev po pranju ni. Pranje z vodo nam omogoča odstranitev odvečne umazanije, predhodnih ostankov čistil in drugih delcev, ki so se nabrali na površini. Prav tako pa lahko izperemo tudi nečistoče, ki bi lahko povzročile praske ali druge poškodbe na površini avtomobila. Pri tem postopku uporabimo minimalno količino vode.

ČIŠČENJE PLATIŠČ IN PNEVMATIK

Platišča in pnevmatike speremo z vodo, da odstranimo odvečno umazanijo in prah. Z uporabo čopiča in gobe nanesemo biološko razgradljivo čistilo na platišča in pnevmatike. Pustimo, da začne čistilo delovati in ga speremo z vodo. Sledi brisanje platišč in pnevmatik.

NANOS ČISTILA PO POVRŠINI

Uporabimo brezvodno čistilo, ki je prijazno do okolja, in ga razpršimo po površini vozila. Čistilo razpršimo na manjše površine avtomobila, da se izognemu izsuševanju.

BRISANJE AVTOMOBILA

Z mehko sterilno mikro krpo, ki ne pušča sledi, obrišemo avtomobil, da odstranimo vso umazanijo in ostanke čistila. Pri brisanju uporabimo več mikro krp, da se izognemo prenašanju umazanije iz enega dela avtomobila na drugega.

Koliko časa traja pranje avtomobila?

Čas pranja avtomobila je odvisen od velikosti vozila in stopnje umazane zunanjosti avtomobila. Ročno pranje avtomobila traja od 30 minut do 1 ure.

Pred in po pranju avtomobila

Mobilna avtopralnica Parkshine - Mi pridemo do vas!