POLIRANJE ŽAROMETOV NA DOMU V VODICAH

Poliranje žarometov na domu v Vodicah je potekala pri naši stranki na njihovem dvorišču pred hišo. Avtomobilske luči na Mercedesu so bile rumene in motne. Lotili smo se dela in za začetek očistili žaromete. Z namenski trakom smo oblepili površino okoli žarometov. S tem smo zaščitili karoserijo in lak. Mi pridemo tudi do vas v Vodice in kamorkoli v Ljubljani do 25 kilometrov z okolico.

LEVI ŽAROMET (PREJ IN POTEM)

Poliranje žarometov na domu v Vodicah - Levi.

DESNI ŽAROMET (PREJ IN POTEM)

Brušenje žarometov na domu v Vodicah

Na začetku smo začeli  z večstopenjskim mokrim brušenjem žarometov. Pri samem brušenju pršimo na površino žarometov vodo, ki smo jo imeli imamo v večji pršilki.. Kot vedno uporabimo brušenje z različnimi granulacijami brusnega papirja. Začeli smo z nižjo granulacijo in končali z papirjem granulacije P3000. Žarometi so bilo na koncu gladki in pripravljeni na poliranje.

Poliranje žarometov na domu

Ko smo žaromete zbrusili smo lahko začneli s poliranjem žarometov. Na gobico smo nanesli namensko polirno pasto, prižgali polirko ter začeli s počasnimi krožnimi rotacijami polirke po celi površini žarometov. 

UV zaščita žarometov Vodice

Na koncu smo žaromete zaščitili z kvalitetnim UV premazom, ki ščiti žaromete pred zunanjimi vplivi, še posebej sončnimi žarki. Celoten postopek obnove obeh žarometov je trajalo uro in pol. Stranka je bila zadovoljna z našo storitvijo. Obnova žarometov v Vodicah je bilo uspešno.

Zaključek

Če imate tudi vi zbledele in rumenkaste žaromete in je pred vami tehnični pregled in ga zaradi stanja luči niste opravili predlagamo, da nas kontaktirajte in oglasili se bomo pri vas. Pridemo kamorkoli v Ljubljani in okolici do 25 kilometrov. V tem primeru smo prišli v Vodice, ki je v tem radiju 25 km. Pokličite nas na telefonsko številko 030 454 750 ali naročite obnovo žarometov preko spletnega obrazica oziroma nam pišete na info@parkshine.si. Če potrebujete dodatne informacije o naših storitvah obnove in poliranja avtomobilskih žarometov, predlagamo da kliknete to povezavo ali obiščite tudi našo Facebook stran.

Cena obnove žarometov

Cena velja za poliranje oziroma obnovo obeh sprednjih žarometov (Cena že vsebuje ddv).
V to ceno je vključeno čiščenje, mokro brušenje (več stopenj), poliranje , Uv zaščita ter prevoz do vas kjerkoli v Ljubljani z okolico do 25 kilometrov.

Naročite poliranje žarometov

Pokličite nas

Pokličite 030/ 454 750 in naročite poliranje.

Naročite preko spleta

Enostavno z nekaj kliki naročite poliranje žarometov.

Pišite nam

Pišite nam na info@parkshine.si in naročite poliranje žarometov.