GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA V LJUBLJANI


Mi pridemo do vas in poskrbimo,
da bo notranjost vašega vozila
spet vrhunsko čista!

Globinsko čiščenje avta  v Ljubljani je postopek pri kateremu globinsko očistimo vso notranjost avtomobila, od stropa do tal. Ponujamo detaljno čiščenje notranjosti vozila in vrhunsko kakovost storitve globinskega čiščenja. Kontaktirajte naš še danes, da se dogovorimo za čimprejšni termin globinskega čiščenja avta pri vas v Ljubljani.

Kam poleg Ljubljane še pridemo?

Globinsko čiščenje avta v Ljubljani, prej.
Globinsko čiščenje avta v Ljubljani, potem.

MI PRIDEMO DO VAS

KAM POLEG LJUBLJANE ŠE PRIDEMO?

KAKŠNA JE CENA ZA GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA V LJUBLJANI?

Manjši avto.
MANJŠI AVTO

80,00€

SREDNJI AVTO

100,00€

VELIK AVTO

120,00€

Kombi.
KOMBI

140,00€

tovornjak.
TOVORNJAK

140,00€

KAJ JE VKLJUČENO V CENO?

REFERENCE

POKLIČITE NAS

NAROČITE TERMIN GLOBINSKEGA ČIŠČENJA AVTA

Postopek odstranjevanja neprijetnega vonja cigaretnega dima, plesni, domačih živali in drugih bakterij.
HITRE POVEZAVE NA STRANI

KATERE SO PREDNOSTI GLOBINSKEGA ČIŠČENJA AVTOMOBILA?

Globinsko čiščenje vozila je temeljit postopek, ki omogoča odstranitev trdovratne umazanije, madežev, bakterij in neprijetnih vonjav iz notranjosti avtomobila. Ta vrsta čiščenja prinaša številne prednosti, ki lahko bistveno izboljšajo stanje in udobje vozila. V nadaljevanju bom opisal nekaj ključnih prednosti globinskega čiščenja vozila.

Avtomobil je temeljito očiščen

Globinsko čiščenje vozila doseže tiste težje dostopne površine, kamor pri rednem čiščenju ne dosežemo. To vključuje oblazinjenje, preproge, razpoke in špranje. S pomočjo posebnih čistil in opreme se odstrani trdovratna umazanija in madeži, kar avtomobilu povrne svežino in nov videz.

Bakterije so odstranjene

Notranjost avtomobila je pogosto idealno okolje za razmnoževanje bakterij, plesni in alergenov. Globinsko čiščenje s posebnimi antibakterijskimi sredstvi in dezinfekcijo pomaga odstraniti te škodljive organizme, kar je še posebej pomembno za tiste, ki so nagnjeni k alergijam ali imajo dihalne težave.

Izboljšanje zdravja

Redno globinsko čiščenje vozila lahko pomaga zmanjšati izpostavljenost škodljivim mikroorganizmom in alergenom, kar lahko pozitivno vpliva na zdravje potnikov. Čista notranjost avtomobila zagotavlja bolj zdravo okolje za vožnjo.

Obnova in ohranjanje vrednosti vozila

Redno globinsko čiščenje vozila ohranja notranjost v optimalnem stanju. To je pomembno za tiste, ki želijo vozilo prodati ali zamenjati, saj čisto in dobro ohranjeno vozilo zadrži višjo tržno vrednost.

Neprijetne vonjave odstranjene

Neprijetne vonjave, ki se zadržujejo v notranjosti vozila, so pogosta težava, še posebej, če je vozilo prevozilo veliko kilometrov ali je bilo izpostavljeno vonjavam iz okolja (npr. dimu cigaret, hrane). Globinsko čiščenje z lahko učinkovito odpravi neprijetne vonjave in povrne svežino v vozilu.

Ohranjanje videza notranjosti

Redno globinsko čiščenje ohranja originalen videz in barvo oblazinjenja ter preprečuje njihovo prezgodnje staranje in obrabo. To prispeva k bolj prijetni in estetsko privlačni notranjosti avtomobila.

Izboljšana varnost

Čiščenje stekel, vključno s stekli vetrobranskega stekla, zmanjšuje odsev in omogoča boljšo vidljivost med vožnjo. Prav tako čistoča notranjih ogledal in kamer za vzvratno vožnjo izboljšuje varnost na cesti.

Priprava na posebne dogodke

Globinsko čiščenje vozila je odlična izbira pred posebnimi dogodki, kot so poroke, pomembni sestanki ali posebni prazniki. Poskrbeli boste, da bo vaše vozilo bleščeče in povsem pripravljeno za posebne priložnosti.

Udobnejša vožnja

Čisto in urejeno vozilo ponuja bolj prijetno vozniško izkušnjo. Potniki se bodo počutili bolj udobno in sproščeno, kar je še posebej pomembno pri daljših potovanjih.

V celoti, globinsko čiščenje vozila prinaša številne prednosti, ki izboljšajo higieno, estetiko, udobje in vrednost vašega vozila. Redno vzdrževanje notranjosti avtomobila z globinskim čiščenjem je ključno za dolgoročno zadovoljstvo, varnost in ohranjanje vrednosti vozila.

globinsko čiščenje tovornjaka.

KAKO POTEKA GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA?

Globinsko čiščenje avta poteka na terenu, na dogovorjeni lokaciji pri vas, pred hišo, na parkirišču pred poslovno stavbo ali na druge kraju. Mi pridemo do vas ob dogovorjenem terminu in začnemo s postopkom globinskega čiščenja avta. Storitve globinskega čiščenje avta je postopek pri katerem se temeljito odstrani celotna umazanija z notranjosti avtomobila. Pri globinskem čiščenju vedno uporabljamo kirurške rokavice in poskrbimo za vrhunsko storitev.

Globinsko kemično čiščenje avta poteka pri vas na lokaciji. Lahko je to pred vašo službeno stavbo na parkirišču, na vašem domu ali na lastniškem parkirnem mestu v garažni hiši. Poleg namenskih globinskih sesalcev, opreme za parno čiščenje, pripomočkov, pri svojem delu uporabljamo tudi namenska čistila, ki si namenjena izkjučno čiščenju notranjosti vozil. So naravi in zdravju neškodljiva in zelo učinkovita sredstava pri odstranjevanju trdovratnih madežev in umazanije.

1. ODSTRANJEVANJE PREDMETOV IN SMETI

V prvem koraku iz avtomobila odstranimo vse predmete, ki so še ostali v predalih in večje smeti. Iz avtomobila odstranimiti tudi preproge. Osebne predmete skrbno pospravimo in jih po čiščenju spet vrnemo v avto na isto mesto. Večje smeti pa poberemo in ločimo.

2. SESANJE NOTRANJOSTI

Ko smo iz avtomobila odstranili vse predmeti in večje smeti lahko začnemo s sesanjem. Temeljito posesamo celotno notranjost, avto sedeže, preproge in prtljažni prostor. Posesamo tudi prostor pod sedeži in med sedeži. Uporabljamo profesionalne in močne sesalce.

3. ODSTRANJEVANJE PRAHU

Z uporabo profesionalnih čopičev in sesalcev odstranimo prah, ki se je nabral na volanu, konzolah, armaturi ter celotni plastiki notranjosti avtomobila. Za temeljito odstranjevanje si pomagamo z izpihovalno tehniko.

4. DETALJNO ČIŠČENJE NOTRANJOSTI

Ko smo avtomobil posesali in odstranili prah lahko pričnemo z naslednjim korakom globinskega čiščenja avta. Uporabimo namenska čistila, mikro krpe ter opremo s katero natančno odstranimo umazanijo, ki se je nabrala v notranjosti avtomobila. Za bolj umazan avtomobil uporabimo parni čistilnik, ki poskrbi za celotno dezinfekcijo notranjosti vozila. Po čiščenju vse plastične in usnjene površine tudi zaščitimo.

5. GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTO SEDEŽEV IN PREPROG

Globinsko čiščenje avto sedežev je postopek pri katerem s površine odstranimo madeže in umazanijo. Pri tem uporabljamo preverjeno tehniko ter učinkovita čistila in paro, ki odstranijo še tako trdovraten madež. Globinsko čištimo tekstilne, usnje in alcantara avto sedeže. Globinsko čistimo tudi tekstilne ali gumijaste preproge.

6. ODSTRANJEVANJE PASJIH DLAK

S pomočjo posebnih krtač, ščetk, sesalca in izpihovalne tehnike iz vozila odstranimo večino pasjih dlak iz notranjosti vozila. Večino časa pri odstranjevanju pasjih dlak nam vzame prtljažni prostor.

7. ODSTRANJEVANJE MADEŽEV S STROPA

Odstranjujemo vse madeže s stropa avtomobila. Uporabljamo namensko čistilo in opremo. Ker je strop lepljen in je občutljiva površina smo še posebej pozorni pri tem postopku, da uporabimo namenska čistila ter mehke mikro krpe.

8. ČIŠČENJE STEKEL

Čiščenje notranjosti stekla avtomobila je pomemben del pri globinskem čiščenje avta saj ohranjanja jasen pogled med vožnjo. Na željo stranke odstranimo tudi stare vinjete in ostale nalepke.

globinsko čiščenje avtomobila v ljubljani.

POGOSTA VPRAŠANJA

Ljubljana, Trzin, Domžale, Vrhnika, Brezovica, Škofljica, Lavrica, Ig, Kranj, Grosuplje, Logatec, Kamnik, Mengeš, Medvode, Škofja Loka, Horjul.

V primeru, da naročite globinsko čiščenje za več vozil pridemo kamorkoli v Sloveniji.

Pokličite 030 454 750 ali izpolnite obrazec za naročilo termina globinskega čiščenja vozila.

Storitev globinskega čiščenje avtomobila lahko trajajo do 4 ure (za manjše avtomobile) pa vse do 6 ur za večje avtomobila, kombije in tovornjake. Čas trajanja globinskega čiščenja pa je odvisen tudi od stopnje umazanije notranjosti in  madežev, pasjih dlak, ki se nahajajo v avtomobilu. Natančen čas trajanja globinskega čiščenja vam povemo ob prvem ogledu vozila.

Da. Za globinsko čiščenje potrebujemo elektriko, ki naj bo oddaljena največ 40 metrov od parkiranega vozila

Da. Ob predhodnem dogovoru in nujnih primerih delamo tudi med vikendi in prazniki.

Odvisno. Če je vreme deževno, termin prestavimo na dan, ko ni dežja. Če pa je vozila parkirano v garaži ali pod streho storitev poteka normalno.

  • Na dvorišču pred vašo hišo
  • Na parkirišču ali v garaži (Pred naročilom storitve prosimo obvestite lastnika objekta)

Naše ostale storitve:

Obnova žarometov.

POLIRANJE ŽAROMETOV