GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA LUKOVICA

Globinsko čiščenje avta Lukovica poteka na lokaciji, ki jo izbere stranka, ki živi v Lukovici ali bližini. Ekipa ParkShine se z vso opremo in čistili pripelje na lokacijo in začne s postopkom čiščenja. Čas globinskega čiščenja je odvisen od velikosti vozila in umazane notranjosti. Več informacij si preberite v članku: Globinsko čiščenje avta

Globinsko čiščenje avta Lukovica

Če je vaš avtomobil umazan in potrebujete nekoga, ki ga bo temeljito očistil nas pokličite na 030 454 750 ali pa enostavno Naročite globinsko čiščenje vozila.

Čistimo manjše mestne avtomobile, limuzine, karavane, enoprostorce, terenska vozila, kombije in tovornjake. Vozilo v celoti posesamo, globinsko očistimo armaturo, volan, konzole, števec, ekran, vse gumbe in tipke, avto sedeže, preproge, odstranimo živalske dlake in madeže s stropa vozila. V notranjosti vozila tudi naredimo dezinfekijo, ki uniči večino bakterij.

GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA NA DOMU

Globinsko čiščenje avta na domu izvajamo pri strankah na njihovih naslovih, na dvorišču pred hišo, v garaži pod stavbo oziroma na dogovorjeni lokaciji v Lukovici. Prihranite denar in čas, ki bi ga porabili za čakanje in prevoz do avto pralnice. Mi pa vam globinsko očistimo vozilo. Imamo profesionalen odnos do dela in do naših strank. Smo zanesljivi in se časovno prilagajamo ustreznim časovnim terminom vsakega posameznika, ki naroči naše storitve.

GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA CENIK

Cene naših globinskih čiščenj vozil že vsebujejo prevoz do vas na dogovorjeno lokacijo v Sloveniji. V ceniku si poglejte naše cene za manjša vozila, pa vse do kabin tovornjakov.

Preverite Cenik.

030 454 750

Pokličite in naročite globinsko čiščenje avta v Lukovici.