GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA LOG DRAGOMER

Globinsko čiščenje avta Log Dragomer poteka na lokaciji pri stranki na domu, na dvorišču, na parkirišču oziroma na dogovorjenem mestu, kjer vam globinsko očistimo avtomobil, kombi ali kabino tovornjaka. Smo izkušena ekipa in delujemo na področju celotne Slovenije. Mi pridemo do vas v Log Dragomer!

Globinsko čiščenje avta Log Dragomer

Ena naših prednosti je v tem, da mi pridemo do vas in globinsko natančno očistimo vaše vozilo. Več o takem čiščenju si preberite v članku, ki vam podrobno opiše vse skrivnosti, ki ste jih želeli vedeti o takem vrstu čiščenja avtomobila, kombija ali tovornjaka.

Naročanje na termin globinskega čiščenje preko telefona: 030 454 750. Lahko pa enostavno kliknete na povezavo in izpolnete obrazec >>> Naročite globinsko čiščenje vozila

GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA NA DOMU

Globinsko čiščenje na domu poteka v vašem kraju na lokaciji, na dvorišču pred hišo, parkirišču pred poslovno stavbo oziroma skladišču ali na dogovorjenem mestu v Log Dragomer. Naše storitve so natančne, hitre in učinkovite. Poleg čiščenja obnavljamo avtomobilske žaromete in opravljamo parna zunanja čiščenja karoserije. Upoštevamo želje strank, držimo se dogovorjenih terminov in imamo profesionalen odnos.

GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA CENIK

Cenik poleg storitev vsebuje tudi prevoz na dogovorjeno lokacijo v Sloveniji in davek. Cene se začnejo od 60,00€ naprej za manjša mestna vozila. Tako, da so cene odvisne od velikosti vozila. Lahko pa polog osnovnih cen naročite tudi dodatne storitve kot so odstranjevanje živalskih dlak, čiščenje madežev s stropa vozila ali pa dodatno naročite zunanje parno čiščenje karoserije, stekel, platišč in pnevmatik.

Preverite Cenik.

030 454 750

Pokličite in naročite globinsko čiščenje avtomobila v Log Dragomer.