GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA LJUBLANA


Mi pridemo do vas v Ljubljani in poskrbimo,
da bo vaš avto spet čist!

Globinsko čiščenje vozil Parkshine.

Globinsko čiščenje avta Ljubljana, Mi pridemo do vas

Globinsko čiščenje avta Ljubljana je postopek pri kateremu globinsko očistimo vso notranjost avtomobila, od stropa do tal. Ponujamo detaljno čiščenje notranjosti vozila in vrhunsko kakovost storitve globinskega čiščenja. Kontaktirajte naš še danes, da se dogovorimo za čimprejšni termin globinskega čiščenja avta pri vas v Ljubljani.

Globinsko čiščenje avta v Ljubljani, prej.
PRED GLOBINSKIM ČIŠČENJEM
Globinsko čiščenje avta v Ljubljani, potem.
PO GLOBINSKEM ČIŠČENJU

Naše prednosti:

PRIHRANIMO VAM ČAS, MI PRIDEMO DO VAS
IMAMO NAJBOLJŠE RAZMERJE MED CENO IN KVALITETO
PONUJAMO VRHUNSKE STORITVE NA TERENU
IMAMO PROFESIONALEN IN KOREKTEN ODNOS
PRILAGAJAMO SE ŽELJAM IN ČASU STRANK
100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO
Uporabljamo čistila in opremo:

KAKŠNA JE CENA ZA GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA V LJUBLJANI?

Manjši avto.
MANJŠI AVTO
Fiat 500, Renault Twingo, WV Up!

80,00€

SREDNJI AVTO
WV Golf, Audi A3, Opel Astra

100,00€

VELIK AVTO
BMW X5, Audi A6, Mercedes GLA

120,00€

Kombi.
KOMBI
Dostavni, potniški

140,00€

tovornjak.
TOVORNJAK
Kabina

140,00€

Katere storitve vključuje globinsko čiščenje vozila v Ljubljani?

KATERE SO PREDNOSTI GLOBINSKEGA ČIŠČENJA AVTOMOBILA?

Globinsko čiščenje vozila je temeljit postopek, ki omogoča odstranitev trdovratne umazanije, madežev, bakterij in neprijetnih vonjav iz notranjosti avtomobila. Ta vrsta čiščenja prinaša številne prednosti, ki lahko bistveno izboljšajo stanje in udobje vozila. V nadaljevanju bom opisal nekaj ključnih prednosti globinskega čiščenja vozila.

Avtomobil je temeljito očiščen

Globinsko čiščenje vozila doseže tiste težje dostopne površine, kamor pri rednem čiščenju ne dosežemo. To vključuje oblazinjenje, preproge, razpoke in špranje. S pomočjo posebnih čistil in opreme se odstrani trdovratna umazanija in madeži, kar avtomobilu povrne svežino in nov videz.

Bakterije so odstranjene

Notranjost avtomobila je pogosto idealno okolje za razmnoževanje bakterij, plesni in alergenov. Globinsko čiščenje s posebnimi antibakterijskimi sredstvi in dezinfekcijo pomaga odstraniti te škodljive organizme, kar je še posebej pomembno za tiste, ki so nagnjeni k alergijam ali imajo dihalne težave.

Izboljšanje zdravja

Redno globinsko čiščenje vozila lahko pomaga zmanjšati izpostavljenost škodljivim mikroorganizmom in alergenom, kar lahko pozitivno vpliva na zdravje potnikov. Čista notranjost avtomobila zagotavlja bolj zdravo okolje za vožnjo.

Obnova in ohranjanje vrednosti vozila

Redno globinsko čiščenje vozila ohranja notranjost v optimalnem stanju. To je pomembno za tiste, ki želijo vozilo prodati ali zamenjati, saj čisto in dobro ohranjeno vozilo zadrži višjo tržno vrednost.

Neprijetne vonjave odstranjene

Neprijetne vonjave, ki se zadržujejo v notranjosti vozila, so pogosta težava, še posebej, če je vozilo prevozilo veliko kilometrov ali je bilo izpostavljeno vonjavam iz okolja (npr. dimu cigaret, hrane). Globinsko čiščenje z lahko učinkovito odpravi neprijetne vonjave in povrne svežino v vozilu.

Ohranjanje videza notranjosti

Redno globinsko čiščenje ohranja originalen videz in barvo oblazinjenja ter preprečuje njihovo prezgodnje staranje in obrabo. To prispeva k bolj prijetni in estetsko privlačni notranjosti avtomobila.

Izboljšana varnost

Čiščenje stekel, vključno s stekli vetrobranskega stekla, zmanjšuje odsev in omogoča boljšo vidljivost med vožnjo. Prav tako čistoča notranjih ogledal in kamer za vzvratno vožnjo izboljšuje varnost na cesti.

Priprava na posebne dogodke

Globinsko čiščenje vozila je odlična izbira pred posebnimi dogodki, kot so poroke, pomembni sestanki ali posebni prazniki. Poskrbeli boste, da bo vaše vozilo bleščeče in povsem pripravljeno za posebne priložnosti.

Udobnejša vožnja

Čisto in urejeno vozilo ponuja bolj prijetno vozniško izkušnjo. Potniki se bodo počutili bolj udobno in sproščeno, kar je še posebej pomembno pri daljših potovanjih.

V celoti, globinsko čiščenje vozila prinaša številne prednosti, ki izboljšajo higieno, estetiko, udobje in vrednost vašega vozila. Redno vzdrževanje notranjosti avtomobila z globinskim čiščenjem je ključno za dolgoročno zadovoljstvo, varnost in ohranjanje vrednosti vozila.

globinsko čiščenje tovornjaka.

KAKO POTEKA GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA?

Globinsko čiščenje avta poteka na terenu, na dogovorjeni lokaciji pri vas, pred hišo, na parkirišču pred poslovno stavbo ali na druge kraju. Mi pridemo do vas ob dogovorjenem terminu in začnemo s postopkom globinskega čiščenja avta. Storitve globinskega čiščenje avta je postopek pri katerem se temeljito odstrani celotna umazanija z notranjosti avtomobila. Pri globinskem čiščenju vedno uporabljamo kirurške rokavice in poskrbimo za vrhunsko storitev.

Globinsko kemično čiščenje avta poteka pri vas na lokaciji. Lahko je to pred vašo službeno stavbo na parkirišču, na vašem domu ali na lastniškem parkirnem mestu v garažni hiši. Poleg namenskih globinskih sesalcev, opreme za parno čiščenje, pripomočkov, pri svojem delu uporabljamo tudi namenska čistila, ki si namenjena izkjučno čiščenju notranjosti vozil. So naravi in zdravju neškodljiva in zelo učinkovita sredstava pri odstranjevanju trdovratnih madežev in umazanije.

globinsko čiščenje avtomobila v ljubljani.

1. ODSTRANJEVANJE PREDMETOV IN SMETI

V prvem koraku iz avtomobila odstranimo vse predmete, ki so še ostali v predalih in večje smeti. Iz avtomobila odstranimiti tudi preproge. Osebne predmete skrbno pospravimo in jih po čiščenju spet vrnemo v avto na isto mesto. Večje smeti pa poberemo in ločimo.

2. SESANJE NOTRANJOSTI

Ko smo iz avtomobila odstranili vse predmeti in večje smeti lahko začnemo s sesanjem. Temeljito posesamo celotno notranjost, avto sedeže, preproge in prtljažni prostor. Posesamo tudi prostor pod sedeži in med sedeži. Uporabljamo profesionalne in močne sesalce.

3. ODSTRANJEVANJE PRAHU

Z uporabo profesionalnih čopičev in sesalcev odstranimo prah, ki se je nabral na volanu, konzolah, armaturi ter celotni plastiki notranjosti avtomobila. Za temeljito odstranjevanje si pomagamo z izpihovalno tehniko.

4. DETALJNO ČIŠČENJE NOTRANJOSTI

Ko smo avtomobil posesali in odstranili prah lahko pričnemo z naslednjim korakom globinskega čiščenja avta. Uporabimo namenska čistila, mikro krpe ter opremo s katero natančno odstranimo umazanijo, ki se je nabrala v notranjosti avtomobila. Za bolj umazan avtomobil uporabimo parni čistilnik, ki poskrbi za celotno dezinfekcijo notranjosti vozila. Po čiščenju vse plastične in usnjene površine tudi zaščitimo.

5. GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTO SEDEŽEV IN PREPROG

Globinsko čiščenje avto sedežev je postopek pri katerem s površine odstranimo madeže in umazanijo. Pri tem uporabljamo preverjeno tehniko ter učinkovita čistila in paro, ki odstranijo še tako trdovraten madež. Globinsko čištimo tekstilne, usnje in alcantara avto sedeže. Globinsko čistimo tudi tekstilne ali gumijaste preproge.

6. ODSTRANJEVANJE PASJIH DLAK

S pomočjo posebnih krtač, ščetk, sesalca in izpihovalne tehnike iz vozila odstranimo večino pasjih dlak iz notranjosti vozila. Večino časa pri odstranjevanju pasjih dlak nam vzame prtljažni prostor.

7. ODSTRANJEVANJE MADEŽEV S STROPA

Odstranjujemo vse madeže s stropa avtomobila. Uporabljamo namensko čistilo in opremo. Ker je strop lepljen in je občutljiva površina smo še posebej pozorni pri tem postopku, da uporabimo namenska čistila ter mehke mikro krpe.

8. ČIŠČENJE STEKEL

Čiščenje notranjosti stekla avtomobila je pomemben del pri globinskem čiščenje avta saj ohranjanja jasen pogled med vožnjo. Na željo stranke odstranimo tudi stare vinjete in ostale nalepke.

KAM POLEG LJUBLJANE ŠE PRIDEMO?