GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA KAMNIK

Globinsko čiščenje avta Kamnik, poteka v Kamniku in okolici, pri vas doma na dvorišču, parkirišču, pred skladiščem, oziroma na vaši dogovorjeni lokaciji v Kamniku. Ko se skupaj dogovorimo za ustrezen termin globinskega čiščenja se mi z opremo pripeljemo na naslov in globinsko očistimo vaš avto, dostavni ali potniško kombinirano vozilo.

Globinsko čiščenje avta Kamnik

Naša prednost je v tem, da vam prihranimo čas in denar. Imamo bogate izkušnje z čiščenjem vozil, smo profesionalci, avto očistimo učinkovito in temeljtio. Poslušamo želje strank. Za naročilo termina globinskega čiščenja nas pokličite na 030 454 750 ali pa izpolnite obrazec.

Globinsko čiščenje avta na domu

Globinsko čiščenje avta na domu v Kamniku se odvija na vašem naslov doma. Mi se pripeljemo do vas z vso opremo in čistili ter začnemo s postopkom globinskega čiščenje avtomobila. Postopek globinskega čiščenje traja od 5 do 8 ur, odvisno od velikosti vozila in stopnje umazane notranjosti.

Pri postopku globinskega čiščenju avta, iz vozila na začetku odstranimo vse večje smeti in predmete. Potem vozilo v celoti temeljito posesamo. Šele nato lahko začnem s postopkom globinskega čiščenja avta, ki zajema globinsko čiščenje avto sedežev, vse plastike, usnja, volana, kontrolih ročk, armature, prtljažnega prostor in preprog v vozilu.

Ponujamo tudi zunanje pranje avotmobila, notranje čiščenje, odstranjevanje pasjih dlak ter obnovo žarometov. Preverite na začetni strani naše storitve in pakete!

Zakaj izbrati Parkshine?

Cena globinskega čiščenja avta v Kamniku?

Cena 80,00€ velja za globinsko čiščenje manjšega mestnega avtomobila (Cena že vsebuje ddv).
Povezava na Cenik storitev!

Kako naročiti globinsko čiščenje avta v Kamniku?

Mobilna avtopralnica Parkshine - Mi pridemo do vas!