GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA IVANČNA GORICA

Globinsko čiščenje avta Ivančna Gorica se izvaja v kraju Ivančna Gorica, na terenu, pri vas na domu ali na dogovorjeni lokaciji. Prednost takega čiščenja je v tem, da mi pridemo do vas in temeljito globinsko notranje očistimo vaš avtomobil, kombi ali tovornjak.

Globinsko čiščenje avta Ivančna Gorica

Pri globinskem čiščenje avta očistimo avto sedeže, preprogre, volan, kontrolne ročke, števec, ekrane, armaturo, talno plastiko, usnjene površine in tudi steklo. Na začetku iz vozila odstranimo vse večje smeti in predmete. Celotno notranjost vozila temeljito posesamo in pobrišemo prah z armature. Nato lahko začnemo s postopkom globinskega čiščenja vozila. Globinsko čiščenje avta lahko naročite tako, da nas pokličite na 030 454 750 ali izpolnete Naročilo za globinsko čiščenje avta.

GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA NA DOMU

Globinsko čiščene avta na domu poteka na vašem dvorišču pred hišo, v garaži ali na dogovorjeni lokaciji v Ivančni Gorici.  Čas globinskega čiščenje avta na domu je odvisen od velikosti vozila in stopnje umazanosti. Globinsko čištimo vse od majhnih mestnih avtomobilov, limuzine, karavana, enoprostorca, terenskega vozila, kombija pa vse do kabin tovornjakov.

Na vse naše storitve globinskih čiščenj ponujamo 100% zadovoljstvo na kvaliteto. Vsako našo čiščenje je profesionalno in natančno. Poslušamo želje strank, imamo korekten in odgovoren odnos do vseh naših poslovnih partnerjev.

GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA CENIK

Cene globinskih čiščenje so različne. Za manjše mestne avtomobile se cena začne od 60,00€ naprej. Cene že vsebujejo prihod do vas na lokacijo in davek. Prosimo, da za vaše vozilo preverite naš Cenik

030 454 750

Pokličite in naročite globinsko čiščenje avta v Ivančni Gorici.