GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA HRASTNIK

Globinsko čiščenje avta Hrastnik opravljamo na terenu v Hrastniku na dogovorjenem primernem mestu, kot je dvorišče pred vašo hišo ali na parkirišču pred poslovno stavbo oziroma na lastniškem parkirnem boksu v garažni hiši pod bloki. Mi pridemo do vas na lokacijo. Če vas karkoli še dodatno zanima nas lahko seveda tudi pokličite na 030 454 750.

Globinsko čiščenje avta Hrastnik

Čas globinskega čiščenja avta je odvisen od velikosti vozila in stopnje umazanosti notranjosti. Temeljito očistimo še tako umazano vozilo. Poleg čiščenja notranjosti lahko dodatno naročite tudi zunanje parno čiščenje, pri katerem odstranimo drevesno smolo, ptičje iztrebke in podobno umazanijo. Po našem globinskem čiščenju bo vozilo spet čisto. Enostavno pa lahko naročite globinsko čiščenje avtomobila, kombija ali tovornjaka tako, da izpolnete naše spletno naročilo za naročanje globinskega čiščenja vozil.

Naše prednosti globinskega čiščenja avta:

  • MI PRIDEMO DO VAS
  • IMAMO BOGATE IZKUŠNJE GLOBINSKIH ČIŠČENJ VOZIL
  • SMO NATANČNI IN TEMELJITI
  • UPORABLJAMO VRHUNSKA ČISTILA IN OPREMO
  • IMAMO PROFESIONALEN ODNOS
  • SE PRILAGAJAMO STRANKI

GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA NA DOMU V HRASTNIKU

Globinsko čiščenje avta na domu v Hrastniku , pri vas, na dvorišču pred hišo, parkirišču pred skladiščem, poslovno stavbo, na parkirnem mestu lastniškega parkirnega boksa. Pri postopku globinskega čiščenja temeljito očistimo avto sedeže, tla, predpražnike, vse plastične in usnjenje površine, steklo, prtljažni prostor, volanske konzole, armaturo. Globinsko očistimo tudi talna pedala. Enostavno naročite globinsko čiščenje avta in mi pridemo do vas na lokacijo. S tem prihranite čas in denar. 

GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA CENIK

Naš cenik globinskega čiščenja avtomobila, potovalnega in dostavnega kombija ter kabine tovornjaka že vsebuje prevoz do vas na lokacija in ddv. Plačate lahko po računu ali z gotovino na lokaciji globinskega čiščenja. 

Povezava na Cenik.

030 454 750

Pokličite in naročite globinsko čiščenje avta v Hrastniku.