GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA GORNJI GRAD

Globinsko čiščenje avta Gornji Grad poteka na dogovorjenem naslovu v Gornjem Gradu, pri vas doma na dvorišču, pred poslovno stavbo na parkiršču, industrijski coni ali kje drugje kjer je najprimernejše možno čiščenje vozila. Mi pridemo do vas z vso opremo in opravimo storitev globinskega čiščenja avta pri vas. 

Globinsko čiščenje avta Gornji Grad

Globinsko čiščenje avta je postopek pri katerem iz notranjosti vozila učinkovito in natančno odstranimo vso umazanijo. Naše prednosti pred ostalimi podobnimi stacioniranami avto pralnicami so v tem, da mi pridemo z vso opremo do vas. S tem vam prihranimo čas in denar. Vse cene naših storitev že vsebujejo prevoz do vas v Gornji Grad.

Za več informacij o globinskem čiščenju avta si preberite podrobno članek, kjer imate vse informacije o tej vrsti čiščenja.

Za naročilo globinskega čiščenja avta nas pokličite na 030 454 750 ali izpolnite Spletni obrazec za naročilo globinskega čiščenje avtomobila.

GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA NA DOMU

Globinsko čiščenje avta na domu poteka pri vas na parkirišču ali dovozu pred hišo ali stanovanjsko stavbo. Lahko pridemo tudi drugam na dogovorjeno lokaciji v Gornjem Gradu.  Do vas se pripeljemo z namensko opremo, čistili, mikrokrpami in ostalimi vrhunskimi pripomočki primernih za globinsko čiščenje avta na dogovorjen dan in čas čiščenja. 

GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA CENIK

Cenik globinskega čiščenje avta že vsebuje prevoz do vas na lokacijo ter ddv. Cena globinskega čiščenje avta se začen od 60,00€ naprej. Naš cenik globinskega čiščenja poleg avtomobilov vsebuje tudi cene čiščenj za kombije in tovornjake.

Preverite Cenik globinskega čiščenja avta.

030 454 750

Pokličite in naročite globinsko čiščenje avta v Gornjem Gradu!