GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA DOBREPOLJE

Globinsko čiščenje avta Dobrepolje, poteka pri vas doma na dvorišču ali na parkirišču pred stavbo, oziroma na dogovorjeni lokaciji v Dobrepolju. Mi pridemo do vas z vso opremo in čistili ter vam v nekaj urah globinsko očistimo avtomobil, kombi ali tovornjak.

Globinsko čiščenje avta izvajamo na terenu. Vso opremo pripeljemo s sabo. Čas čiščenje je odvisen od velikosti avtomobila in stopnje umazanije. Za več informacij in naročila termina globinskega čiščenje avta nas pokličite 030 454 750!

Lahko pa globinsko čiščenje avta v Dobrepolju naročite hitro tudi preko spletnega obrazca, kjer izpolnete vsa zahtevana polja in enostavno naročite globinsko čiščenje vašega avtomobila.

Globinsko čiščenje avta Dobrepolje.

GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA NA DOMU

Globinsko čiščenje avta na domu je storitev, ki poteka na lokaciji stranke, na domu, na dvorišču, pred poslovno stavbo ali na lastniškem parkirnem mestu v garaži. Mi pridemo do vas, s tem vam prihranimo čas in denar za gorivo. Ponujamo vrhunske storitve – glede na ugodno ceno.

Smo izkušena ekipa in ponujamo korekten odnos ter profesionalne storitve. Vedno se držimo dogovorjenih terminov globinskega čiščenja. Pri našem delu uporabljamo kvalitetna čistila, ki niso nevarna za človeka in okolje. Upoštevamo želje vsake stranke.

GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA CENIK

Globinsko čistimo vse od manjših mestnih avtomobilov, enoprostorcev, karavanov, dostavnih in potniških kombijev do kabin tovornjakov. Cena globinskega čiščenja je odvisna od velikosti vozila in dodatnih storitev, kot so odstranjevanje živalskih dlak, odstranjevanje madežev s stropa ali zunanjega parnega čiščenja karoserije.

Cene za globinsko čiščenje se začne od 60,00€ naprej. 

Preverite naš cenik!

030 454 750

Pokličite in naročite globinsko čiščenje avta v Dobrepolju!