GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA BREZOVICA

Globinsko čiščenje avta Brezovica, opravljamo na terenu, na območju Brezovice, pri vas na dogovorjeni lokaciji. To je lahko pred hišo na dvorišču ali parkirišču pred službeno stavbo. Mi pridemo do vas na dogovorjeno lokacijo kjerkoli v Brezovici. Globinsko čistimo vse od manjših mestnih avtomobilov, karavanov, enoprostorcev, terenskih vozil do potniških in delavnih kombijev.

Globinsko čiščenje avta Brezovica

Mi pridemo do vas na dogovorjeno lokaciji. S tem vam prihranimo čas in denar.

Ponujamo vam najbolše razmerje med ceno in kvaliteto storitev, ki jih opravljamo pri globinskem čiščenju avta. Smo izkušena ekipa motiviranih ljudi,  ki ima korekten in profesionalen odnos do strank. Vedno se držimo dogovorjenih časovnih terminov globinskih čiščenje vozil. Smo prilagodljivi, komuniciramo z našimi strankami in jim rade volje odgovorimo na vsa vprašanja o globinskem čiščenju avtomobilov. Uporabljamo izključno vrhunska namenska čistila in vrhunsko opremo za globinsko čiščenje vozil.

Poleg globinskega čiščenja avtomobilov ponujamo tudi pranje vozil, notranje čiščenje, odstranjevanje pasjih dlak in poliranje ter obnovo žarometov.

Globinsko čiščenje avta na domu

Globinsko čiščenje avta na domu v Brezovici, pri vas pred hišo na dvorišču, na parkirišču pred vašo poslovno stavbo ali na lastniškem parkirnem mestu v parkirni hiši pod blokom. Uporabljamo namensko profesionalno orodje za globinsko čiščenje vozil ter imamo veliko izkušenj z globinski čiščenjem.

Pridemo v Vnanje Gorice, Notranje Gorice- Plešivica, Podpeč- Preserje in Rakitno.

Zakaj izbrati Parkshine?

Cena globinskega čiščenja avta v Brezovici?

Cena 80,00€ velja za globinsko čiščenje manjšega mestnega avtomobila (Cena že vsebuje ddv).
Povezava na Cenik storitev!

Kako naročiti globinsko čiščenje avta v Brezovici?

Mobilna avtopralnica Parkshine - Mi pridemo do vas!