GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA DOBROVA POLHOV GRADEC

Globinsko čiščenje avta Dobrova Polhov Gradec izvajamo na terenu, pri stranki na domu, na parkirišču pred poslovno stavbo, na lastinškem parkirnem mestu v garaži, oziroma v naprej dogovorjeni lokaciji, ki jo predlaga stranka. Naše prednosti so, da vam prihranimo čas in denar, ki bi ga porabili za čas vožnje do avto pralnice. Ponujam ugodne cene globinski čiščenje avtomobilov, kombijev in tovornjakov. Več informacij o našem globinskem čiščenju avta si lahko preberete na tej povezavi.

Globinsko čiščenje avta Dobrova Polhov Gradec.

Mi pridemo do vas na lokaciji in opravimo storitev globinskega čiščenje avta. Čas trajanja globinskega čiščenje je odvisen od velikosti avtomobila in stopnje umazanije v notranjosti. Če želite naročiti globinsko čiščenje avtomobila, kombija ali kabine tovornjaka nas pokličite na 030 454 750 ali izpolnite spletni obrazec za naročilo globinskega čiščenja vozila.

GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA NA DOMU

Globinsko čiščenje avta na domu je postopek globinskega čiščenje vozila na terenu. Mi pridemo k vam z vso opremo in čistili, ki jih uporabimo za vrhunsko storitev. Na začetku postopka iz vozila odstranimo vse večje smeti in osebne predmete. Posesamo celotno notranjost in začnemo z globinskim čiščenje avta.

Globinsko očistimo avto sedeže, plastične in usnjenje površine, volan, števec, ekrane, steklene površine in prtljažni prostor. Stranka lahko izbere tudi dodatne storitve kot so odstranjevanje madeže s stropa, odstranjevanje pasjih dlak ali zunanje parno čiščenje karoserije, platišč in pnevmatik.

GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA CENA

Cena globinskega čiščenje avta se začne od 60,00€ naprej.
Poleg notranjega čiščenja priporočamo naročilo zunanjega parnega čiščenje karoserije.

Cene lahko preverite na tej povezavi.

030 454 750

Pokličite in naročite globinsko čiščenje avta v Dobrova Polhov Gradcu!